<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9035958\x26blogName\x3dGece\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://sebnem.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sebnem.blogspot.com/\x26vt\x3d49898149766296179', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> Gece Logo Ana Sayfa Profil

Pazartesi, Aralık 21, 2009

Komşu

Bu akşam bize yan komşular geliyor. Bir akşam hayırlı olsuna gelmek istediklerini söylediler yaklaşık 15 sefer... Biz de dün buyrun yarın akşam dedik.

Bir de isimlerini öğrensek çok güzel olacak!

Teyze diye hitap edeceğim sanırım kadına? Ne denir ki başka?

kıldan tüyden meseleler

cumartesi sabah saçlarım uzun ve düzdü...
cumartesi öğlen kısa ve dalgalı oldu...
pazar sabah kısa ve kıvırcık oldu...
pazar öğlen kısa ve düz oldu...

son 2 günümde 2 kuaför ziyareti...
saçlarınla benden çok ilgilendin diye huysuzlaşan bir koca :)

Perşembe, Aralık 17, 2009

görgüsüz

dün akşam annemlere gittik yemeğe. Dönüşte de bizim arabayı aldığımız bayinin önünden geçiyoruz... Arabanın dün gece ya da bu sabah bayiye teslim edileceğini biliyorum öte yandan. Geçerken bir baktık ki bir dolu yeni araba yığılmış bizim bayinin önüne. Hemen ilk dönüşten döndük, bayiye gittik. Bayiye gittik derken, yanlış anlaşılmasın saat gece 11, bayi kapalı... Ama arabalar bayinin bahçesinde...

Biz iki görgüsüz, gecenin 11'inde bizim olduğunu düşündüğümüz arabanın çevresinde dört döndük. Evet evet bu diye kocaman kocaman güldük. Hatta iyice abarttıp resmini çektik.

Sabahta bayide bizimle ilgilenen danışmanı arayıp güvenlik kamerası kayıtlarını izliyorsanız bizi deli sanmayın sadece hevesliyiz dedim.


Arabamız gelecek hafta ortası ulaşacak bize. Arabamız da şu aşağıdakinin siyahı...

Çarşamba, Aralık 16, 2009

Arda

-Teyze merabaaa
- Merhaba oğlum, nasılsın?
- içiyim. sersan nasil? (serkani soruyo, insan once bi teyzesini sorar)

- Özledin mi beni geleyim mi oraya?
- Ha
- Özledin mi beni?
- Avet.
- Geleyim mi yanına?
- Cabuk geeel.
- Gelirken ne istersin, ne getireyim sana?
- saçızla mama (sakızla mama)
- şeker de ister misin?
- onu da getir.
- Hadi gorusuruz o zaman...

arka planda bi dolu ses, birden bir ciyaklama...

- muck

- Alo, anne noldu orda
- telefonu verirken öpücük göndermeyi unutmuş da...

Salı, Aralık 15, 2009

Rüya

Günlerdir dedemi görmek istiyorum rüyamda. Her akşam yatarken Allahım bu gece göster dedemi bana diyorum.

Ya görüyorum hatırlamıyordum, ya görmüyordum... bilmiyorum.

Ama dün gece gördüm dedemi. Aslında gördüm mü onu da bilmiyorum. Sadece dedemle ilgili rüya gördüğümü biliyorum. Ölmemiş dedem, meğer kaybolmuş. Alzheimer olduğu için (böyle bir sorunu yoktu gerçek hayatta, ama anneannem ne yazık ki alzheimer) haber alamamışız kendisinden. 5 sene sonra buluyormuşuz (3 seneyi azcık geçti vefat edeli) kendisini. Avurtları çökmüş olduğunu hatırlıyorum, ama gördüm de mi öyle düşünüyorum, yoksa biri mi söyledi onu hatırlamıyorum.

Her ambulansın içinde dedem var sanki. Her ambulans gördüğümde dedem bir kere daha ölüyor sanki. Çok özledim. Ve düşündükçe Allah evladını, anasını babasını kaybeden sabır versin... Ben 90 yaşındaki dedeme doyamadıysam, vefat edeli 3 sene olmasına rağmen her aklıma geldiğinde ağlayabiliyorsam, 20 yaşındaki oğlu şehit eden anneleri aklım almıyor. Acılarını anlamaya kalbim beynim yetmiyor.

Çok kasvetli bir yazı oldu bu kadar aradan sonra....

Rüyalardan devam edelim o zaman...

Rüyamda hamileymişim. Sabah hamile olduğumu sanarak "mutlu" uyandım. Kimbilir...

bu yazıyı yazarken kocam yanıma geldi, hadi yemeğe gidelim dedi (aynı şirkette çalışıyoruz, öğle yemeği) sonra da araba almaya gittik. Aldık geldik :)

Çarşamba, Aralık 09, 2009

Kahraman Abi

Uzunca bir süredir görüşemediğim arkadaşlarım var. Taaa okçuluk zamanlarından.
Az önce birinden bir haber aldım. Kahraman abiyi kaybetmişiz. Cenazesinden haberim bile olmadı, dün defnetmişler. Kendisini 2,5 sene olmuştur son gördüğümden beri.

Yine de gözlerim dolu şimdi.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...


eXTReMe Tracker