<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9035958\x26blogName\x3dGece\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://sebnem.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sebnem.blogspot.com/\x26vt\x3d49898149766296179', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> Gece Logo Ana Sayfa Profil

Pazartesi, Kasım 10, 2008

Panic mode on

Geçen gün bir arkadaşımın Mart sonundaki düğünü için Kasım ayında mekan ayarladığını, ve hatta mekanda yer kalmadığı için Cuma günü evlendiğini öğrendim. Ondan beri sürekli panik halde ortada dolaşıyorum. Yalnız tek yaptığım panik olmak, onun dışında bir aksiyon almıyorum.

Bu hikayenin üstüne "biz tüm işleri 2 ayda hallettik" konulu en az 10 tane hikaye dinledim ama yine de panik moduma engel olamıyorum. Internet kazan ben kepçe bir süre, ne yapalım...

Kendime not: Bu panik halim devam ederse ortada evlenmeyi planladığım bir sevgili kalmayacak, bu hususa da dikkat etmek lazım.

Cuma, Kasım 07, 2008

notlar

Biliyor musunuz benim mutsuzluğumla mutlu olan insanlar var. Ve ben de sanırım onların mutluluklarını ben de pek istemiyorum ki mutsuzluklarımı buraya yazamıyorum artık. Zaten hayatımdaki bir milyon şeyi de yazamıyorum. Kimi zaman buraya sadece benim anlayacağım notlar düşüyorum, geri dönüp okurken o gün ne olmuştu da ben bunu yazmıştım hatırlıyorum. Şu ana kadar yazıklarım da yazdıklarım da o not minvalinde. Karmançorman aklım... İş konusunda, sevgilim konusunda, evlenmek konusunda, hayatım konusunda, arkadaşlarım konusunda. herşey karışık. Sorarsanız, "iyi işte, işe gidip geliyoruz...". Fazlası zaten kimsenin umrunda değil.

Az önce eski odam, yeni toplantı odasında telefonla konuşuyordum. Zaten bizim şirkette pek toplantı da olmadığından orası bir nevi telefon kabini. Büyükçe bir kabin yalnız, konuşurken yankı yapıyor. Karşıdaki hep soruyor "Tuvalette falan mısın?" Özel konuşması olan kapıyor telefonunu giriyor salona. Bu konuda en şanslı karşımda oturan arkadaş. O konuşmalarını Rusça yaptığından biz zaten olaya fransız kalıyoruz... Geçen gün iş yerinden duyulmaması gereken bir iş konuşması yaptım biri ile. o odadan. Kadın bir daha aradığında "müsaitseniz konuşalım, geçen sefer pek uygun zamanda aramamıştım galiba" dedi, artık ne düşündüyse... (bu satırları yazarken yine aradı, yine aynı yere konuştum, hasta olduğumu da biliyor, sanırım artık hastalığımı ishal sanıyor)

Cuma akşamı kendi evime gidip (ki benim bir evim yok), üzerime bol gelen diz yapmış uyduruk bi esorfman giyip (ki benim bol gelen hiç bir şeyim yok), anlamsız programlar arasında zap yaparak maksimum kalorili şeyler yemek istiyorum. Bunu yaparken de zayıf olmak istiyorum. Kalorilerini düşünmeden, suçluluk duymadan yemek istiyorum. Ayrıca depresyon modunda değil de hayatımda normal birşeymiş gibi yapmak istiyorum bunu. Ama ne zaman buna benzer bir sahnede kendimi bulsam, "cok yalnızım, cuma akşamı ne işim var evde" şekilde mızırdanmalarıma biraz içki, sonra da sümüklü mendiller eşlik ediyor. Hatta doğrudan isim vereyim burda, nerden aklıma geldi bilmiyorum, algida kurabiye parçacıklı dondurma.

Geçen gün Arda ile mısır patlattık. Ben koltukta bağdaş kurdum, o bacaklarımın arasında kalan boş alana oturdu, bacaklarını benim bacaklarımın üzerine attı. Mısır kasesini de kendi kucağına aldı. TVnin karşısına geçtik, mısırlar bitene kadar oturduk seyrettik. Bi kendi ağzına attı, bi bana verdi. Mısırlar sıcak olduğundan küçük elleri ile mısırı aldı, üfledi öyle verdi teyzesine... Sonra mısır bitti... Arda huysuzlandı, ben gittim Ardayı dedesine verdim geldim. Teyzelik çok güzel bir müessese... Haftaya doğumgünü... Teyzeliğin hakkını veren bi hediye almam lazım, stresteyim...

Cuma günü İstanbula gideceğim (gelecek cuma) Gittiğim gibi de döneceğim hiç gezmeden. Gönül isterdi ki haftasonu orda olayım. Gezeyim tozayım. Ama Arda'cım teyzem neden doğumgünüm de yok der sonra...

Bu yukarda yazdığım cümleyi söylemesi mümkün değil. Konuşması papağan düzeyinde. Teyze bile demiyor, bazen Te, bazen teziii... O kadar.

Bugünün notları da bu kadar olsun.

Perşembe, Kasım 06, 2008

hasta...

Garip bir sesim oldu bu aralar... Çatlak çatlak ve kalın. Ama cümle sonlarına doğru tizleşiyor. İki gece önce aldığım ilaçlar da fayda etmeyince ve bir türlü öksürmekten uyuyamayınca gecenin ikisinde cep telefonumdan google'a girip ne yapabilirim diye baktım... Bizim ev aktar olmadığından, google'in dediği otları gecenin o saatinde bulup da kaynatamadım tabi. Yattığım zaman nefesim kesildiğinden bol bol yastık takviyesi ile dike yakın bir pozisyonda uyumuşum...
O kadar çok öksürdüm ki son 2 günde, artık öksürdükçe bel bölgemde bir kas ağrısı hissetmeye başladım. Acaba öksürmek çok kas çalıştıran birşey mi? Bi de bonus olarak zayıflarım belki bu öksürük krizlerinden sonra!

Bugün neyse daha iyiyim... İşin garibi kendimi hiç hasta hissetmiyorum, sadece boğazım/göğsümde sürekli bir rahatsızlık hissi ve çevremdekileri benden çok uzağa kaçıran bir öksürüğüm var.

Pazartesi, Kasım 03, 2008

Truff


Bu haftasonu müstakbel kayınvalidem çağırınca bir telaş başladı bende... Ne götüreceğiiiim? Evlerine ilk defa gidiyorum, bir de ev hediyesi lazım. Ne yapsak ki...
Çikolata çok sevdiğini bildiğim için Truff yapmaya karar verdim. Yukarda resmini gördükleriniz çıktı ortaya :) Altındaki servis tabağını bulmak truffleri yapmaktan daha zor oldu. Paket kağıtları için çiçekçi dolaştığımı da ekleyeyim.
Neyse beğendi hediyem&çikolatam... Bir sınav daha atlatıldı...


eXTReMe Tracker